Easy-123

Easy-123Over 

Easy-123 verzorgt maatwerktrainingen over producten van Adobe, Microsoft en verscheidene online marketing tools. Daarnaast bieden we ook videotrainingen aan over alle software waar we cursussen over verzorgen.

De uitdaging

Als jonge en kleine opleider is het, zeker in het begin, moeilijk om onder de aandacht te komen boven grote bedrijven die een enorm marketingbudget hebben. Hoe uniek de formule ook is, deelnemers moeten je wel kunnen vinden tussen het brede aanbod van bestaande aanbieders. Springest slaat voor ons de brug naar veel potentiele klanten door onze zichtbaarheid enorm te verhogen en, door de search rankings in grote mate af te laten hangen van reviews, zelfs boven de grote spelers op de markt gevonden te worden.

Waarom Springest

We zijn bij Springest terechtgekomen tijdens een onderzoek naar aanvullende marketingkanalen. Springest sprong al snel in het oog boven andere aanbieders door de mooie, duidelijke website en een heel kort lijntje naar de training of aanbieder waar de deelnemer naar op zoek is. Het beheren van onze trainingen is erg gemakkelijk. Daarnaast denkt Springest echt met ons mee over de vindbaarheid en presentatie van ons aanbod. Omdat nog altijd een groot deel van onze deelnemers bij ons terecht komt via Springest heeft de site voor ons een enorme toegevoegde waarde.

Hoe gebruiken jullie Springest

Potentiele deelnemers kunnen via Springest een informatieaanvraag bij ons indienen. Hier reageren wij vervolgens per mail op met een persoonlijke offerte. Mits we zelf tijdig reageren, merken we nog altijd dat op dit proces onze hoogste conversie wordt gehaald; men voelt zich in de keuze voor ons gestaald door de positieve reviews op Springest, en vervolgens nog eens door een snelle en uitgebreide respons van ons zelf.

De voordelen van Springest

-          Betere zichtbaarheid op internet

-          Korte lijnen tussen potentiele deelnemers en Easy-123

-          Vertrouwen inspireren met goede reviews

-          Eenvoudig in gebruik

-          Uitstekende communicatie tussen ons en Springest

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op