Timemanagement.net

Timemanagement.net
Over

TIJDwinst.com helpt mensen en organisaties, onder anderen door middel van opleidingen, om tijd zo optimaal mogelijk te benutten enfocus te behouden op de zaken die voor hun werkelijk belangrijk zijn. Tijd is het meest kostbare goed dat we als mens hebben en toch gaan we er helaas vaak onzorgvuldig mee om. 

De uitdaging

Wij kunnen op onze eigen website natuurlijk roepen dat we de meest populaire cursus time-management van Nederland verzorgen, maar daar zit weinig objectiviteit aan vast. Vandaar dat wij geloven in een platform als Springest dat er alles aan doet om objectief in beeld te brengen hoe opleiders en hun aanbod ervaren worden.

Waarom Springest

Vanaf de start van Springest zagen wij al dat dit dé website zou gaan worden voor het vergelijken van opleidingen, mede door de passie, kunde en vastberadenheid van Ruben Timmerman.
Omdat er toen nog geen serieuze partij op dit gebied was, hebben wij al snel besloten om na afloop van onze trainingen onze cursisten te vragen om specifiek op deze vergelijkingswebsite hun ervaring achter te laten.

Het heeft natuurlijk even geduurd voor Springest is geworden tot wat het nu is, maar wij zijn blij met de investering in energie en tijd die we al in een vroeg stadium hebben gedaan in het opbouwen van ons Springest-profiel. Wij hadden hier veel vertrouwen in. Enkele jaren verder kunnen wij zeggen dat het goed heeft uitgepakt en dat het vertrouwen in Springest gerechtvaardigd is.

Hoe gebruiken jullie Springest

Wij gebruiken Springest op dit moment als 'een soort van extra etalage voor ons bedrijf in de drukbezochte Kalverstraat, waarbij er voor de etalage een grote groep enthousiaste klanten staat die ervaring hebben met ons cursusaanbod en voorbijkomers hierop graag attenderen en objectief informeren'.
De combinatie van een virtuele locatie die goed bezocht wordt en de objectiviteit in vergelijken die de website beoogt, werken erg goed.
Ondanks dat Springest er alles aan doet om het vergelijken van soortgelijke opleidingen zo transparant en effectief mogelijk te maken, zal het gezien de aard van het te vergelijken aanbod moeilijk blijven voor een potentiële klant om appels met appels te vergelijken. De beschrijvingen van soortgelijke cursussen lijken vaak veel op elkaar, waarmee de indruk kan ontstaan dat het hetzelfde programma betreft. Verschillen in kwaliteit van trainers, didactische opzet van het programma en de effecten ervan in de praktijk zijn niet uit een beschrijving af te lezen. Gelukkig vangen de reviews met ervaringen van klanten dit probleem voor een groot deel op.

De voordelen van Springest

- Drukbezochte virtuele locatie

- Objectieve omgeving 

- Ervaringen die helpen de juiste cursus te vinden

- Betrouwbare partner

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op