Upload al uw brochures in 1 keer

Het is mogelijk om al uw brochures in een keer te uploaden. We bieden deze service aan zodra u meer dan 30 brochures wilt koppelen.

Hoe?

1. Neem contact op met datasupport@springest.com en vraag een lijst aan met alle 'slugs' van uw opleidingen.
  2. Maak een nieuwe folder aan op uw systeem (of op Google Drive)
  3. Voeg alle PDF-bestanden toe aan deze folder
  4. Maak een CSV-bestand aan binnen deze folder en geef het de titel van uw organisatie zoals het in de Springest URL wordt getoond:

5. Vul het CSV-bestand op de volgende manier aan met 'training_slugs' en 'pdf_titles':

training_slug,pdf_title
mbo-facilitair-medewerker,2013_MBO Facilitair Medewerker v2.pdf

6. ZIP het bestand en stuur naar datasupport@springest.com