EDU-DEX data ondersteuning via Springest

Tip: Zie  Springest ondersteuning voor EDU-DEX voor de details en voordelen van het gebruik van Springest als leverancier opleidingsdata i.p.v. EDU-DEX .

Naam EDUDEX
Logo

EDU-DEX / EDUDEX datastandaard voor trainingen

Springest API connectie Trainingen - Inbound
Springest ondersteunt de datastandaard van EDU-DEX. U kunt dus gemakkelijk uw cursusaanbod op Springest zetten met behulp van een XML-feed op basis van de EDU-DEX datastandaard.  Stuur uw feed naar  Springest Datasupport om een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse import van uw trainingen te regelen.

Trainingen - Outbound
Wilt u uw cursusaanbod ook op EDU-DEX publiceren? Heeft u geen eigen XML-feed, maar wel al uw aanbod op Springest? Neem dan contact op met Springest Datasupport om een gratis XML-feed van uw aanbod te genereren. U ontvangt dan een XML-feed adres met daarin real-time de trainingsgegevens. Zo voorkomt u dat uw aanbod dubbel hoeft in te voeren.
Omschrijving diensten Onafhankelijke datastandaard 

Eén nationale, open standaard voor de gegevens van alle private cursussen, opleidingen, studies, en e-learning modules. Met de prijzen, data, locaties, beschrijving, evt. kortingen. Net als via de  Springest API kunt u hiermee bijvoorbeeld uw trainingsaanbod binnen een LMS weergeven of naar uitgevers van websites die hiervan overzichten maken, zoals de Springest

Aantal Springest klanten 32
Prijs Va. €750 per jaar (er zijn alleen kosten verbonden aan Edudex, importeren naar Springest is altijd kosteloos)
Contact Contact
Meer App Uitleg 

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op