Mylogin

Logo:
Springest API connectie: Middels diverse online instrumenten ondersteunen wij de professionals van de opleidingen die door Springest worden aangeboden.
Omschrijving diensten: Mylogin is een platform voor professionals die online instrumenten inzetten ter ondersteuning van training, coaching en organisatieontwikkeling.
Aantal Springest klanten: 15
Prijs:

Account informatie

Prijsstelling testen en instrumenten

Contact:

Contactinformatie

Website

Meer App uitleg:
De belangrijkste kenmerken zijn:
  • Kwalitatief goede (en mooie!) instrumenten om jouw klanten meer inzicht te bieden.
  • Professionele uitstraling: Je biedt de tool aan onder jouw eigen naam en in je eigen huisstijl.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Goede en persoonlijke ondersteuning en training.
  • Geen abonnementskosten voor een basis account.
  • Een lage vaste prijs per test.
  • Facturatie maandelijks achteraf over datgene wat gebruikt is.
  • Mogelijkheid tot het beheren van meerdere accounts of beheren van één account door meerdere professionals.
  • In samenwerking met ons uw eigen testen ontwikkelen en in de markt zetten.
Afbeeldingen:

Collage

Carrièresleutel

PDC en PPM

Spiral Dynamics Drijfverenscan

KNOP Talent omgeving scan

Enneagram kleurentest

360 feedback

MICA Salesscan