Toevoegen en beheren van gebruikers en rollen

Als eigenaar van uw account heeft u de mogelijkheid meerdere medewerkers toegang te geven tot de Springest Admin. Zo kan iedereen met zijn eigen gegevens inloggen en kunt u zien wie het laatste een leerproduct heeft aangepast. Ook kunt u bijvoorbeeld de financiële administratie toegang geven voor het nalopen van de facturen, of een trainer toevoegen om zijn eigen trainingen te beheren.

Nieuwe gebruiker aanmaken en rol toewijzen

In het menu van de  admin kunt u onder de tab 'Account' de 'Gebruikers & Trainers' voor uw account beheren. Hier ziet u wie toegang heeft tot de admin en welke rol deze gebruikers hebben. Daarnaast kunt u gebruikers bewerken en verwijderen. Dit ziet er zo uit:

U kunt gemakkelijk nieuwe gebruikers toevoegen door te klikken op de knop 'Nieuwe gebruiker uitnodigen'. Hier kunt u aangeven wie u wilt uitnodigen voor een admin account door het e-mailadres van deze persoon op te geven. Daarnaast kunt u bepalen welke rol u deze persoon wilt geven. Deze persoon krijgt vervolgens een e-mail met een link om het account te activeren en de hem/haar door te verwijzen naar de admin.

Rollen

Elke gebruiker krijgt een enkele rol toegewezen per aanbieder account:

• Aanbieder eigenaar: Deze gebruiker heeft de rechten van een beheerder, trainer en de mogelijkheid om gebruikersrechten te beheren. Aanbieder eigenaren hebben de volledige rechten over de geselecteerde aanbieder account(s).
  • Aanbieder beheerder: De gebruiker heeft de rechten van een trainer en toegang tot alle onderdelen van de admin behalve het beheren van gebruikers.
  • Trainer: Deze gebruiker kan nieuwe trainingen aanmaken, hun eigen trainingen bewerken en conversies bekijken.

Heeft u meerdere organisaties aan uw account gekoppeld? Dan kunt u ook aangeven aan welke organisaties de nieuwe gebruiker gekoppeld moet worden:

Rol aanpassen van een gebruiker

Als 'Aanbieder eigenaar' kunt u de rol aanpassen door op de 'sleutel' te klikken achter de gebruiker in het overzicht: