PDF brochure uploaden voor meer tevreden klanten

U kunt een bestaande PDF brochure via de admin bij uw trainingsaanbod plaatsen. Een bezoeker van Springest kan vervolgens de brochure rechtstreeks downloaden als hij of zij een informatieaanvraag doet. U hoeft de brochure dan niet zelf nog handmatig op te sturen, alleen later op te volgen. Dit heeft ook als voordeel dat uw potentiële klant al informatie heeft kunnen inzien op het moment dat u de opvolging doet. Het gesprek of de emailconversatie kan daardoor concreter gemaakt worden, wat de kans vergroot dat uw lead een klant wordt.

Uiteraard sturen we u nog steeds de contactgegevens via email van degene die de brochure gedownload heeft zodat u de lead op kunt volgen. Voor PDF brochures betaalt u de reguliere leadprijs. U kunt de brochure toevoegen in hetzelfde scherm waarin u de training ook bewerkt (maar pas nadat de training een keer is opgeslagen, dus niet bij een nieuwe training). Als u naar beneden scrollt ziet u een kopje met "PDF Brochure", hier kunt u het PDF-bestand uploaden.

Let op, bij eventuele problemen met uploaden:

• U kunt alleen PDF bestanden uploaden, geen Word of andere formaten
  • De maximale bestandsgrootte is 5MB (meer zou kunnen werken, maar kunnen we niet garanderen)
  • U kunt pas een PDF uploaden als de training al een keer is opgeslagen. Dit komt doordat de PDF direct aan de training gekoppeld wordt, en bij een nieuwe training is hij dus nog niet te koppelen.