Ervaringen / review widget op uw eigen website

Voor bezoekers van uw eigen website kunnen de ervaringen van uw oud-deelnemers de doorslag geven om klant te worden. Daarom hebben we de "ervaringen widget" gemaakt, die uw ervaringen op Springest en uw gemiddelde score toont.

Mensen die de widget aanklikken verdwijnen niet van uw website, maar krijgen een klein venster binnen uw webpagina waar ze uw ervaringen kunnen lezen worden of een eigen ervaring delen.

Hulp nodig? Bel naar het springest kantoor (085303 8200) en vraag naar Bram! Hij staat voor je klaar om je te helpen met het implementeren van de ervaringen widget.

Voorbeelden

Zo'n 200 opleiders op Springest gebruiken de widget. Enkele voorbeelden vindt u hieronder en een voorbeeld van wat er gebeurt als iemand erop klikt, vindt u hiernaast. Klik op de plaatjes om te vergroten, en de links om naar de website te gaan waar de widget staat.

SRM
Timemanagement.net
Erasmus Academie
Speechen.nl

Jean-Luc van  Franse Taalbureau Cours De Français (scoort een 9) over de ervaringen widget:
"Mijn cursisten gaven aan meer vertrouwen in mijn diensten te hebben door de ervaringen widget. Hiernaast laat ik de cursisten ook hun ervaring invullen in de widget waardoor ik meer ervaringen krijg."

Zelf de widget plaatsen (zonder technische kennis!)

U kunt zelf de widget op uw website plaatsen door vanuit de Admin een stukje Javascript code te kopiëren en in uw website te plakken. U kiest voor welke training u de widget wilt, of u hem horizontaal of verticaal wilt en of u alleen het aantal sterren of ook de toelichting wilt laten lezen. U kunt ook de kleuren aanpassen aan uw huisstijl of de knop voor het delen van een ervaring uitschakelen. Steeds als u iets aanpast ziet u het voorbeeld veranderen.

Als u tevreden bent met het resultaat, kopieert u de code op de gewenste plaats op uw eigen website. U heeft geen API-key of specifieke technische kennis nodig om de widget te gebruiken. U kunt eventueel wel de ervaringen via de API inlezen als u een compleet andere vormgeving wilt gebruiken. Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden, zoals het plaatsen van een link naar uw ervaringenpagina op Springest. Neem hiervoor contact met ons op.

Antwoorden op veelgestelde vragen

• U kunt altijd contact met ons opnemen voor (technische) hulp bij de plaatsing. Zorg ervoor dat de widget dan wel ergens zichtbaar is zodat we kunnen meekijken
  • U kunt zelf de ervaringen niet kiezen die in de widget verschijnen, ze rouleren vanaf uw laatste ervaringen.
  • Er zijn natuurlijk meer websites voor klant reviews. Springest is bekend als de vergelijker voor opleidingen, waardoor klanten meer waarde zullen hechten aan uw specifieke Springest ervaringen dan van algemene websites.
  • U kunt uw ervaringen ook op andere websites van onze partners, en zelfs in Google zoekresultaten tonen.
  • Indien u een Wordpress website heeft, dient u de  Oembed plugin te installeren om te zorgen dat de widget goed werkt..