Mijn ervaringen widget werkt niet (o.a. bij Wordpress)

Mijn widget doet het niet of ziet er gek uit op mijn site. Wat nu?

Controleer eerst of je de nieuwste versie van de widget op de site hebt staan. Is dit niet het geval, vervang de huidige widget dan voor de nieuwe versie.

Is het probleem daarmee niet verholpen? Stuur dan een mail naar support@springest.nl en vermeld op welke pagina van je website de widget staat. Zorg er wel voor dat de widget al op de site is geplaatst zodat wij in de broncode van de betreffende pagina mee kunnen kijken wat er mis gaat. Overigens kunnen wij geen ondersteuning bieden voor problemen waarvan de oorzaak aan de kant van je eigen website ligt.

Als je moeite hebt met het plaatsen van de ervaringenwidget op je wordpress kun je het volgende doen:

Het probleem doet zich voor zodra je een widget via de HTML view van Wordpress plaatst en deze post daarna weer aanpast in de WYSIWYG. Zodra je een post opslaat in de WYSIWYG mode worden de <script> tags van onze widget opgeruimd door Wordpress en werkt de widget niet meer.

Dit probleem is bij ons bekend, we zijn bezig met een oplossing die werkt met shortcodes zodat de widget altijd blijft staan, wanneer dit af is kunnen we helaas nu nog niet te zeggen. Maar als je op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang hiervan kun je dit artikel volgen, of een reactie plaatsen zodat we contact met je op kunnen nemen zodra het probleem is verholpen. In de tussentijd is de enige oplossing helaas om posts alleen op te slaan in de HTML editor, zodat de <script> tags blijven staan.