Wat is een lead?

Een lead is een informatieaanvraag door een bezoeker naar aanleiding van uw opleiding op Springest. De bezoeker wil naar aanleiding van het bezoek aan de pagina van één van uw leerproducten meer informatie ontvangen en laat daarom zijn of haar gegevens achter.

Deze contactgegevens ontvangt u in uw email, zodat informatie kunt toesturen en contact op kunt nemen met deze potentiële deelnemer. Als een deelnemer nogmaals informatie aanvraagt wordt deze  als dubbel gemarkeerd in de admin en worden hiervoor geen kosten gerekend. Dit kunt u zien als u uw aanvragen bekijkt.

Hoe activeer ik leads?

U ontvangt alleen leads als u leads heeft ingeschakeld in de admin. Dit kunt u doen onder het kopje Diensten, nadat u de Self Service Overeenkomst heeft geaccepteerd.

Het is belangrijk dat u leads zo snel en goed mogelijk opvolgt. Zo heeft u de meeste kans dat de informatie-aanvrager een toekomstige deelnemer wordt.

Hoe ziet dat eruit?

Hieronder ziet u een voorbeeld van het soort email dat u ontvangt na een informatie-aanvraag als u leads heeft geactiveerd. Een lead bevat altijd in ieder geval een naam en e-mailadres en, als bekend, ook een bedrijfsnaam en/of telefoonnummer.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op