Gebruik van CDATA in XML voor omschrijving van de training

Het gebruik van CDATA voor de omschrijving van trainingen maakt het mogelijk om HTML tags en bepaalde type strings te gebruiken in de omschrijving van de training. HTML tags zijn nuttig om de omschrijving van de training op te maken. Leestekens die geaccepteerd worden binnen CDATA: ' " < > &.

De volgende HTML tags zijn toegestaan: p, b, strong, h2, em, i, ul, ol, li, br

Overige HTML tags worden niet overgenomen.

Hier leest u meer over het gebruik van CDATA in XML.

In ons  voorbeeld ziet u hoe het toepasbaar is voor Springest XML.