Eenmalig uw trainingen toevoegen aan de hand van een CSV

Wij bieden de mogelijkheid aan voor opleiders om eenmalig al hun trainingen aan te leveren in een CSV bestand. Wij zorgen er dan voor dat alles correct wordt overgenomen en terug te vinden is in de admin. U kunt via de admin de content controleren om ze vervolgens te publiceren op Springest.

Voor wie

Opleiders die zich recent hebben aangemeld en hun trainingsaanbod willen toevoegen. Het trainingsaanbod dient meer dan 20 trainingen te bevatten, anders vragen wij om de trainingen handmatig via de admin toe te voegen

Hoe?

Hieronder staat een stappenplan vermeld voor het aanleveren van CSV bestand:

1. Maak een csv bestand aan. Hier staat uitgelegd welke velden u als kolommen kunt gebruiken in uw CSV-bestand en hoe u ze kunt gebruiken.
  2. Maak voor elke nieuwe training een nieuwe regel/rij aan in het document
    • Als een training meerdere start data heeft, voeg dan per start datum een nieuwe regel toe met alle gegevens van de training.
  3. Sla het bestand op met naam van de opleider en de datum in de titel. Voorbeeld: springest_2014-02-01.csv
  4. Stuur het bestand op naar datasupport@springest.com.

Updaten van uw trainingen

Er zijn twee manieren om uw trainingen up-to-date te houden:

1. Het aanleveren van een XML-feed
  2. De trainingen via de admin aan te passen

NOTE:

U kunt uw data enkel 4 keer per jaar updaten aan de hand van een  nieuwe CSV bestand. Wij geven de voorkeur dit proces te automatiseren aan de hand van een XML-feed!