XML bestanden uploaden via SFTP

Het is vanaf nu mogelijk om uw XML bestanden via SFTP naar Springest te uploaden. SFTP is een beveiligd protocol waarmee het eenvoudig mogelijk is om bestanden direct naar Springest te uploaden. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk deze zelf te hosten, of per e-mail op te sturen. Er zijn verschillende applicaties geschikt om via SFTP bestanden te uploaden.

Deze functionaliteit dient eerst voor uw account ingeschakeld te worden. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling.

Instellingen om verbinding te maken met de Springest SFTP server:

• Hostname: sftp.springest.com
  • Poort: 9022
  • Gebruikersnaam: het unieke id van uw account
  • Wachtwoord: wordt verstrekt via onze support afdeling

Let op: bestanden worden na het uploaden direct automatisch verplaatst, hierdoor zijn ze niet zichtbaar in bijvoorbeeld een SFTP applicatie.