Hoe verwijder ik mijn account van Springest?

Wilt u uw account van Springest verwijderen, of slechts een dienst uitschakelen? Dit artikel beschrijft het proces van leerproducten verwijderen tot uw account bij Springest opzeggen.

Producten verwijderen

Als u leerproducten wilt verwijderen van Springest, gaat u naar de  Producten pagina in de admin. Hier klikt u op het desbetreffende product om deze te bewerken en klikt u op 'Verwijderen'. Bij Status kunt u het product ook pauzeren. Op deze manier is het product niet meer zichtbaar op Springest, maar bewaart u het wel in het geval u het later misschien weer wilt tonen op Springest.

Één of meerdere diensten uitschakelen

Leads en/of inschrijvingen kunt u uitschakelen op de  Diensten pagina in de admin. Hier bepaalt u welke dienst u wilt uitschakelen en klikt u op 'Opslaan'. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een dag volgens onze Algemene Voorwaarden, tenzij anders bepaald.

Uw gebruikersaccount verwijderen

Als u alleen uw persoonlijke gebruikersaccount wilt verwijderen, maar niet het gehele aanbieder-account, kunt u dit doen onder Account, Uw gegevens. Hier klikt u op 'Verwijder mijn account'. Uw gebruikersaccount is meteen van Springest verwijderd. Door dit te doen, kunt u niet meer inloggen in de admin!

Uw aanbieder-account verwijderen

Wilt u uw gehele aanbieder-account, en al uw leerproducten, van Springest verwijderen? Wat jammer om te horen. Mocht u nog twijfelen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via  support@springest.nl of 020 770 8221. Om uw aanbieder-account van Springest te verwijderen, stuurt u een mail met uw verzoek naar support@springest.nl. Wij maken uw account dan zo snel mogelijk onzichtbaar op Springest. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een dag volgens onze Algemene Voorwaarden, tenzij anders bepaald.

De Self Service Overeenkomst beëindigen

Het beëindigen van de Self Service Overeenkomst doet u op dezelfde manier als het verwijderen van uw account, door te mailen naar  support@springest.nl. Na het beëindigen van de Self Service Overeenkomst kunt u geen gebruik meer maken van leads en inschrijvingen. Uw aanbod blijft wel zichtbaar op Springest.nl. Hiervoor geldt een opzegtermijn van een dag volgens onze Algemene Voorwaarden, tenzij anders bepaald.

Welke voorwaarden gelden voor u als aanbieder?

Artikel 4.7 en 17.5 zijn van toepassing op aanbieders omtrent beëindiging van de Self Service Overeenkomst met Springest:

4.7. Het staat de Aanbieder vrij de Overeenkomst (gedeeltelijk) op te zeggen met inachtneming van één (1) dag opzegtermijn, tenzij op het Platform en/of in de Admin nadrukkelijk anders is bepaald en/of Partijen voor één of meer Diensten nadrukkelijk een specifieke termijn zijn overeengekomen.

17.5. Springest blijft gerechtigd om alle Content en het Intellectueel Eigendom die de Aanbieder op het Platform heeft geplaatst te gebruiken in overeenstemming met deze Overeenkomst, zoals bepaald in artikel 13.3. Springest is niet gehouden om na beëindiging van de Overeenkomst, enige Content aan de Aanbieder te verstrekken en/of te converteren.

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar   support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:30 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!