Hoe vind ik mijn LinkedIn ID?

U leest hier hoe u in een paar korte stappen uw LinkedIn ID kunt vinden. Wanneer u dit ID invult in uw profiel, kunnen cursisten certificaten toevoegen aan hun LinkedIn profiel. Zo creëert u extra branding mogelijkheden voor uw bedrijf.

1. Log in bij LinkedIn.
  2. Wanneer u ingelogd bent, zoek dan uw organisatie op in de zoekbalk.
  3. Selecteer uw organisatie in het drop-down menu. U bent nu op
    uw bedrijfspagina. In de URL vindt u vervolgens uw LinkedIn ID. Dit is namelijk de meestal zes-cijferige code na /company/. In het voorbeeld is dit dus 225795.

4. Nu heeft u uw LinkedIn ID gevonden, vul deze in het desbetreffende veld.  Let op: het is de bedoeling dat u alleen cijfers in vult voor uw Linkedin ID. Kopieer dus niet de gehele URL en zet ook niet de ‘/’ tekens in het veld voor uw Linkedin ID.