Van start op Springest als aanbieder

Welkom als nieuwe aanbieder op Springest! In dit artikel beschrijven we de stappen die u kunt ondernemen om uw aanmelding compleet te maken en meer uit uw aanbod te halen.

1. Meld u aan als aanbieder op Springest

Als u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich hier aanmelden als aanbieder op Springest. U klikt hier op "Ik wil me aanmelden als opleider". Een aanbieder account aanmaken is gratis.

2. Log in en vul uw profiel aan

Log in via  admin.springest.nl. Hierna kunt u uw aanbiedersprofiel aanvullen met een beschrijving, contactgegevens en facturatiegegevens. Hier kunt u ook het logo en een video van uw organisatie toevoegen. Dit doet u onder 'Uw organisatie', 'Uw gegevens'. Probeer uw profiel zo compleet mogelijk in te vullen, voor een betere gebruikerservaring en hogere conversie.

3. Voeg uw leerproducten toe

Ga naar ' Producten' en voeg hier uw leerproducten één voor één toe door op 'Nieuw leerproduct' te klikken. Als u veel leerproducten heeft, is het misschien de moeite waard om deze  automatisch te importeren, in plaats van handmatig in te voeren.

Probeer de gegevens van uw leerproducten zo compleet mogelijk in te voeren, zo komen uw leerproducten hoger in de zoekresultaten en worden deze beter gevonden door bezoekers.

4. Onderteken de Self Service Overeenkomst en activeer diensten

Ga naar ' Diensten' in de admin en onderteken daar de Self Service Overeenkomst. Hiermee geeft u aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden voor het afnemen van diensten bij Springest. Daarna kunt u zelf kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken: leads en/of inschrijvingen. Deze instellingen kunt u op elk gewenst moment aanpassen en u betaalt alleen als er ook daadwerkelijk leads en/of inschrijvingen binnenkomen voor uw organisatie. Vanaf nu kunt u aanvragen ontvangen via Springest.

Het activeren van ten minste één van deze diensten, leads of inschrijvingen, brengt u hoger in de  rangschikking op Springest en brengt u beter in contact met bezoekers. Het activeren van inschrijvingen heeft het specifieke voordeel dat uw aanbod ook getoond wordt op zakelijke Springest platformen.

5. Voeg trainers toe en verzamel ervaringen

Om meer uit uw aanbod te halen, kunt u trainers toevoegen op Springest en ervaringen verzamelen. Trainers voegt u toe onder 'Account', ' Gebruikers & Trainers'. Door op 'Nieuwe gebruiker uitnodigen' te klikken, kunt u uw collega's uitnodigen om een eigen account aan te maken. Trainers kunnen een trainerprofiel aanmaken, met informatie over henzelf, een foto en certificaten. Dit trainerprofiel is dan ook zichtbaar via Springest.nl.

Het verzamelen van ervaringen  helpt bij uw rangschikking op Springest en leidt tot een betere conversie. Ervaringen van oud-deelnemers geven bezoekers een betere indruk van uw leerproducten. Ervaringen verzamelen kan handmatig, maar ook met een Widget of de Ervaringen Tool.

Bekijk  hier de Van Start op Springest categorie van onze helpdesk, met handige artikelen voor opleiders die nieuw zijn op Springest.

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar   support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:30 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!