Koppelingstabel maken voor producten op Springest

Het kan noodzakelijk zijn om een koppelingstabel aan te maken om zodoende uw huidige aanbod te updaten aan de hand van een XML-feed. 

Hoe werkt het? 

  1. Ga naar uw trainingsoverzicht in de admin.
  2. Download uw aanbod naar CSV.
  3. Kopieer ID kolom van de CSV in een nieuw CSV bestand.
  4. Voeg een nieuwe kolom toe aan aan het nieuwe bestand: External ID
  5. Vul External ID kolom aan met de ID's, in de XML-feed (of EDU-DEX feed)
  6. Sla bestand op met uw opleiders naam en deel met datasupport.
Springest Training id  External ID
1273 unique-id-1
1274 unique-id-2

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op