Koppel uw evaluatie tool met springest

Veel opleiders gebruiken een (interne) tool om evaluaties te verzamelen. De gegevens die de deelnemers hiervoor invullen kunnen gebruikt worden om ook een ervaring op Springest achter te laten. Zo koppelt u makkelijk twee systemen en vraagt u deelnemers niet meerdere keren om dezelfde informatie. Dat verlaagt de drempel en zorgt voor meer ervaringen die makkelijker verzameld worden.

Met behulp van de  Review Request API, is het mogelijk om een URL te genereren naar het juiste ervaringenformulier op Springest. Door de gegevens van de deelnemer mee te sturen wordt het formulier automatisch ingevuld. De deelnemer hoeft de ervaring alleen nog maar te bevestigen en niet de gegevens nogmaals in te vullen.

Wilt u meer weten over deze service? Stuur dan een e-mail naar  Data Support.