Reageren op een ervaring als opleider of trainer

U kunt als opleider reageren op ervaringen die cursisten over u achterlaten. U kunt alleen reageren op ervaringen die betrekking hebben op uw eigen organisatie, instituut of trainers. Het is mogelijk om op positieve en negatieve ervaringen te reageren. In beide gevallen kan het goed zijn aanvullende informatie te geven vanuit uw eigen perspectief. Zo kunt u toelichting geven op bepaalde keuzes die u had gemaakt of cursisten persoonlijk bedanken.

Hoe werkt het?

Om een reactie te schrijven:

1. Logt u in als opleider of als trainer in de Admin-omgeving van Springest
  2. Gaat u naar 'Overzicht' onder het kopje 'Ervaringen'
  3. Klikt u op 'Reageer op ervaring' onder de ervaring waar u op wilt reageren
  4. Schrijft u een reactie in het daarvoor bestemde veld
  5. Klikt u op 'Plaats reactie

N.b. zodra u op 'plaats reactie' heeft geklikt, is de reactie direct zichtbaar voor gebruikers.

Na het plaatsen van de ervaring:

• Wordt de reactie direct zichtbaar voor gebruikers op de trainingspagina
  • Ontvangt de deelnemer die de ervaring heeft geplaatst een bericht met uw reactie